VECSÉS - ÓVÁROS PLÉBÁNIA

HIRDETÉSEK 2021. június 6.

ÚRNAPJA

1. Továbbra is kérjük Szent József közbenjárását Katolikus Óvodánk megvalósulásáért.

2. Miserend Június 13. évközi 11. vasárnap

                9 óra Jézus Szíve templom
                          Ünnepi szentmise és körmenet

              11 óra Halmi telepi kápolna: Ige liturgia

        este 6 óra Jézus Szíve templom

3. Figyeljünk a járványügyi előírások betartására: Püspök atya rendelkezése, hogy továbbra is csak kézbe lehet áldozni és a szenteltvíz tartót üresen kell hagyni,
a maszk használata és a védőtávolság betartása kötelező!

4. Karitász Csoport vezetőjének, Nagy Gyuláné elérhetősége: 06-20-390-5485

5. Kedden este 6 órakor a Szent Kereszt templomban közös ima és szentáldozás. 18:30-kor Lelkiségi Műhely, Ige csoport.

6. Pénteken ½ 7 órakor ünnepi szentmise a Jézus Szíve templomban.

7. Június hónap folyamán rendezhetjük az egyházi adó első félévi részletét. Irodában, sárga csekken, átutalással és misék előtt vagy után a sekrestyében.

8. Június 12-én szombaton de. 10-11-ig lesz a körmeneti zászlók előkészítése a Jézus szíve templomban. Kérem mindazok segítségét, akik szeretnének zászlót vinni a körmeneten.

9. Dicsértessék a Jézus Krisztus!   Kedves Mihály atya!

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulnánk Önhöz, hogy segítsen nekünk legyen szíves az alábbi probléma megoldásában: Kaptunk több lakossági bejelentést, hogy a Vecsés, Fő út 51. szám alatti (egykori plébánia) egyházi tulajdonban lévő telek eléggé elhanyagolt, gazos, valamint a kinyúló borostyántól az idős szomszédok nehezen tudnak elmenni a járdán. Tisztelettel kérnénk szíves közbenjárását az ügyben, hogy mielőbb rendbe tegye az egyházmegye a fenti ingatlant és az ingatlan előtti közterületet is! Segítő együttműködését előre is köszönjük!

Rózsa Balázs
osztályvezető
Vecsési Polgármesteri Hivatal

10. Június 12-én szombaton de. 9-12-ig takarításra hívom a Kedves Híveket a Fő út 51-be.  Mindenkit várunk, fiatalokat és időseket. Az explébánia és kornyékét szeretnénk szépíteni. Szükséges eszközök: fűrész, metszőolló, fűnyíró, gereblye, talicska és jó kedv.