VECSÉS - ÓVÁROS PLÉBÁNIA

HIRDETÉSEK 2018. szeptember 16.

Évközi 24. vasárnap

1. Kérjük Szent József közbenjárását Katolikus Óvodánk megvalósulásáért.

2. Köszönöm az önkéntes templomtakarítók és díszítők értékes és nagylelkű munkáját, amellyel közösségünk élete szebbé formálódik.

3. Szeptember 23. vasárnap:
                  9 óra Jézus Szíve templom

            ½ 11 óra Szent Kereszt templom: hálaadás,
                           terménymegáldás.

 Dr. Áder János Köztársasági Elnök Úr részt vesz a
 háladó szentmisén, és ünnepi beszédet is fog mondani a szentmise után. Jöjjünk el minél többen erre a szép ünnepi eseményre!


          este 6 óra Jézus Szíve templom

4. Felvétel a Váci Egyházmegyei Kántortanfolyamra.
Az Egyházmegyei Kántorképző újra előkészítő és első osztályt indít. Az előkészítő az általános zeneiskolai előképzést pótolja. A jelentkezésnek ezért a zeneiskolai végzettség nem feltétele. Előkészítőbe olyanokat is felveszünk tehát, akiknek semmiféle zenei előképzettségük sincs. A felsőbb osztályokba való beiratkozáshoz szükséges felvételi vizsga anyagát pedig magántanárnál is el lehet sajátítani. A felvételi időpontja: szeptember 22., szombat de. 10 óra. Helye: a székesegyház oldalkápolnája. (Pótfelvételi október 6., szombat délelőtt 10 óra). Plébánosi ajánlás szükséges. A foglalkozások szeptembertől május végéig minden második szombaton lesznek. Érdeklődni lehet a kántorképző igazgatójánál. Cím: Varga László 2600 Vác, Konstantin tér 10.  (Tel.:30/521-7507). E-mail: omce@freemail.hu (Első tanítási nap október 6.)

5. Kedden este szentmise után Ige csoport az altemplomban.

6. Szombaton de. 9 órára várom a bérmálásra készülő fiatalokat a plébániára.