VECSÉS - ÓVÁROS PLÉBÁNIA

HIRDETÉSEK 2017. december 17.

Advent 3. vasárnapja

1. Köszönöm az önkéntes takarítók és díszítők szolgálatát. A templomtakarítók önkéntes csapatába még várunk jelentkezőket.

2. December 18-án hétfőn folytatódik a Baba-Mama Klub. Szeretettel hívjuk és várjuk a fiatal anyukákat és a még nem óvodás korú kisbabákat.  Helyszín: Szent Kereszt templom altemploma de. 10 óra.

3. Kedden este 18 órakor alapozó hittan a plébánián

4. Szombaton du. 3 órakor Adventi lelki napunk volt a Jézus Szíve templomban. A 3.a és 3.b osztályoknak pedagógiai program keretében. Köszönöm mindenkinek a segítségét és munkáját, amellyel hozzájárulását adta e szép adventi program megvalósításához.

5. Pénteken 6-7 óráig Adorációs imaiskola és csendes szentségimádás lesz a Jézus Szíve templomban.

6. Közeledik a polgári év vége. Az egyházközségi adó II. félévi részletétnek befizetésére van lehetőség. Csekken, átutalással ill. személyesen az irodában és szentmisék kapcsán.

7. 45db templomi széken szükségessé vált a kárpitos munka. Egy-egy szék felújítása 3.500,- Ft-ba került. Aki szeretne hozzájárulni a költségekhez, a csengős perselybe tegye adományát.

8. Roráte szentmise lesz hétfőn reggel ½ 7 órakor a Jézus Szíve templomban és pénteken reggel ½ 7-kor az Erzsébet téri Mária Szeplőtelen szíve templomban.

9. Ahol a családban idős, beteg családtag van és szeretne karácsonyi szentgyónást végezni és áldozni, időpont megbeszélése után lakásra is elmegyek.

10. December 20-án szerdán 17 órakor lesz Katolikus Iskolánk gyermekeinek a karácsonyi ünnepsége itt a Jézus Szíve templomban.

11. December 24. Advent 4. vasárnapja. Miserend:
De. 9 óra Erzsébet tér
Este: 22 óra Szent Kereszt templom
         24 óra Jézus Szíve templom