VECSÉS - ÓVÁROS PLÉBÁNIA

HIRDETÉSEK 2017. december 3.

Advent 1. vasárnapja

1. Köszönöm az önkéntes takarítók szolgálatát. A templomtakarítók önkéntes csapatába még várunk jelentkezőket. A templomkert őszi nagytakarításában résztvevőknek is köszönöm a szolgálatukat.

2. December 4-én hétfőn folytatódik a Baba-Mama Klub. Szeretettel hívjuk és várjuk a fiatal anyukákat és a még nem óvodás korú kisbabákat.  Helyszín: Szent Kereszt templom altemploma de. 10 óra.

3. Hétfőn este ½ 7 órára várom megbeszélésre a hitoktatókat és az akolitusokat.

4. Kedden este 6 órakor alapozó hittan a plébánián.

5. Szombaton du. 3 órára várom a bérmálásra készülő fiatalokat a plébániára.

6. Pénteken 5 órakor Ige liturgia lesz. 6 órakor az Evangélikus templomban Dr. Beer Miklós püspök úr egyházmegyénk főpásztora és Dr. Fabinyi Tamás ev. püspök dialógusa lesz. Erre az izgalmasnak ígérkező eseményre , aki csak teheti, jöjjön el.

7. Közeledik az egyházi és a polgári év vége. Az egyházközségi adó II. félévi részletétnek befizetésére van lehetőség. Csekken, átutalással ill. személyesen az irodában és szentmisék kapcsán.

8. 45db templomi széken szükségessé vált a kárpitos munka. Egy-egy szék felújítása 3.500,- Ft-ba került. Aki szeretne hozzájárulni a költségekhez, a csengős perselybe tegye adományát.

9. Roráte szentmise lesz hétfőn reggel ½ 7 órakor a Jézus Szíve templomban.