VECSÉS - ÓVÁROS PLÉBÁNIA

HIRDETÉSEK 2017. november 19.

Évközi 33. vasárnap

1. Köszönöm az önkéntes takarítók szolgálatát. A templomtakarítók önkéntes csapatába még várunk jelentkezőket. A templomkert őszi nagytakarításában résztvevőknek is köszönöm a szolgálatukat.

2. December 4-én hétfőn folytatódik a Baba-Mama Klub. Szeretettel hívjuk és várjuk a fiatal anyukákat és a még nem óvodás korú kisbabákat.  Helyszín: Szent Kereszt templom altemploma de. 10 óra.

3. Kedden este 6 órakor alapozó hittan a plébánián.

4. Szombaton du. 3 órára várom a bérmálásra készülő fiatalokat a plébániára.

5. Pénteken este 6-7-ig Adorációs Ima Iskola és Csendes Szentségimádás.

6. November 20-án hétfőn este 7 órára szeretettel hívom és várom az Egyházközségi Tanács tagjait megbeszélésre a plébániára.

7. Ma országos gyűjtés van a karitász javára. Kérjük a hívek nagylelkű támogatását.

8. Közeledik az egyházi és a polgári év vége. Az egyházközségi adó II. félévi részletétnek befizetésére van lehetőség. Csekken, átutalással ill. személyesen az irodában és szentmisék kapcsán.

9. Jövő vasárnap du. 4 órára hívom és várom az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit megbeszélésre a Jézus Szíve templomba.

10. 45db templomi széken szükségessé vált a kárpitos munka. Egy-egy szék felújítása 3.500,- Ft-ba került. Aki szeretne hozzájárulni a költségekhez, a csengős perselybe tegye adományát.