VECSÉS - ÓVÁROS PLÉBÁNIA

HIRDETÉSEK 2017. június 4.

Pünkösdvasárnap

1. Kedden este 6 órakor Katekumen csoport a plébánián.

2. Szombaton du. 3 órára várom a bérmálkozó fiatalokat a plébániára.

3. A Baba-Mama Klub következő találkozója Augusztus első hétfőjén lesz, (Aug. 7.) de. 10 órakor. Júniusban, Júliusban nyári szünetet tartunk.

4. Június 5-én Pünkösd hétfőn lesz a 7. Egyházközségi családi napunk. De. 9 órakor szentmisével kezdünk, 5-kor tervezzük a befejezést. Aki tud hozni egy tányér süteményt, örömmel elfogadjuk. Meleg ebédet kapunk. Sok-sok játék és vetélkedő is lesz.

5. Ma Pünkösdvasárnap van. A Szentlélek kiáradásának és az Egyház születésének ünnepe.

6. Akolitusképzés, Konkurzus.

7. A XIII. Váci Egyházmegyei Találkozó Csévharaszton lesz Június 24-én.

8. Június 13-án kedden de. 11 órakor hálaadó szentmise lesz a Jézus Szíve templomban. Kurzustársaimmal együtt adunk hálát a papi hivatásért és a szolgálatban eltöltött 40 év kegyelméért. Szeretettel hívom és várom a Kedves Híveket is a hálaadó szentmisére.

9. Június 18-án lesz Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe. Úrnapi körmenet a Szent Kereszt templomban bemutatott 11 órai szentmise után lesz.

A templomfestésről:
Kedves Testvérek, nagyon fontos, hogy Isten háza szép legyen. De még ennél is fontosabb az, hogy a jövő generációjának neveléséről gondoskodjunk.

Tehát első lépés és minden mást megelőz a Katolikus Óvodánk felépítése!  Az értékesítendő ingatlanra van érdeklődő, csak még gondolkodik. Úgy érzem minden nap közelebb vagyunk a célunkhoz.

Amint Katolikus Óvodánk elkészült, következő lépés lesz a templomaink szépítése, és a Petőfi téri plébánia modernizálása.

Tehát a Szent Kereszt templom festése az Óvoda elkészülte után következik.