VECSÉS - ÓVÁROS PLÉBÁNIA

HIRDETÉSEK 2017. május 28.

Urunk mennybemenetele

1. Kedden este szentmise után Ige csoport az altemplomban.

2. A Baba-Mama Klub következő találkozója Augusztus első hétfőjén lesz, (Aug. 7.) de. 10 órakor. Júniusban, Júliusban nyári szünetet tartunk.

3. Pénteken 17:20 óra: „Fény Útja” Elmélkedés a Feltámadottal való találkozás szentírási szakaszairól.

4. Május hónapban minden este 17:30-kor elimádkozzuk a Lorettói litániát, köszöntve a Boldogságos Szűz Máriát mennyei édesanyánkat. Imáinkat ajánljuk föl egyházközségünk családjaiért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.

5. Május 27-én szombaton Dél-Dunás Ifjúsági találkozó lesz a Szent Kereszt templomban. Az esti szentmisével zárul a találkozó.

6. Június 5-én Pünkösd hétfőn lesz a 7. Egyházközségi családi napunk. De. 9 órakor szentmisével kezdünk, 5-kor tervezzük a befejezést. Aki tud hozni egy tányér süteményt, örömmel elfogadjuk. Meleg ebédet kapunk. Sok-sok játék és vetélkedő is lesz.

7. Május 29-én hétfőn este 1/2 7 órára, közvetlenül a szentmise után várom megbeszélésre a hitoktatókat és az akolitusokat. Témánk a Június 5-i, Pünkösd hétfői 7. Egyházközségi családi napunk előkészítő megbeszélése lesz. Akik a szervezésben és a lebonyolításban segíteni szoktak, azokat is szeretettel hívom és várom.

8. Pénteken elsőpéntek lesz, de. 9-12-ig meglátogatom a betegeket. A Jézus Szíve templomban esti szentmise is lesz, utána szentségimádást tartunk.

9. Jövő vasárnap Pünkösdvasárnap lesz. A Szentlélek kiáradásának és az Egyház születésének ünnepe.

10. Akolitusképzés, Konkurzus.

11. A XIII. Váci Egyházmegyei Találkozó Csévharaszton lesz Június 24-én.